Skinroller More Perfect

699 kr

140 kr

Status:


Information
1-3 dagars leveranstid
Fri frakt över 399 kr
Handla med Klarna

✖️Ta bort oönskade akneärr och ojämn hudton med vår skinroller✖️

Denna snygga och effektiva skinroller har äntligen anlänt till vårt sortimentet. Denna Skinroller har 540 små nålar av rostfritt stål i nålhuvudet som tränger igenom huden för att stimulera kollagenproduktionen och öka absorptionen av efterbehandlande hudvårdsprodukter. 

Skinrollern är en mycket enkel och effektiv hemmabehandling som används för att nå hudens epidermis för att stimulera hudens naturliga kollagenproduktion, vilket leder till att ny hud bildas. 

Detta multifunktionella verktyg är bra för behandling av akneärr, åldrande hud och hudbristningar. Du kommer att märka att din hud sakta med säkert stramas åt, vilket leder till att din hud med tiden kommer kännas fräsch, spänstig och föryngrad.  

För bästa resultat, använd serum innan och efter behandlingen.

  • De små nålarna på skinrollern skapar tusentals små mikrokanaler i huden
  • Varje "rull" gör att de små nålarna tränger in i epidermis- och dermisskiktet utan att orsaka smärta eller synliga sår
  • Varje nål kommer att stimulera kollagenproduktionen i den nedre delen av hudlagret
  • Kollagen och elastin, två av byggnadsblocken i huden, genereras och läggs till det befintliga lagret av huden
  • Rulla långsamt på huden fram och tillbaka i 5 minuter i alla riktningar

Fördelar med rostfritt stål:

  • Är starkt och det pålitligaste materialet för skinroller
  • Används av läkare, kirurger och akupunktörer
  • Rostfritt stål ger minst reaktion på huden

Skinrollern är den ultimata produkten för att boosta dina övriga hudvårdsprodukter:

Skinrollern boostar dina övriga hudvårdsprodukter som serum, krämer och geler. Skinrollern skapar flera 1000 mikrokanaler i huden vilket leder till att övriga hudvårdsprodukter kan absorberas snabbare, eftersom porerna öppnas.

Få klarare, fastare och jämnare hudton

Skinrollern stimulerar kollagenproduktionen, påskyndar hudregenerering reducerar akneärr och hjälper till att minska rynkor. Kollagen refereras ofta till "limmet som håller ihop kroppen". Genom microneedling kan du öka kollagenproduktionen på valfritt område på huden.

Hur fungerar det?

Med skinrollern kan du uppmuntra hudregenerering, vilket innebär att ny hud bildas. Det är bra för behandling av akneärr, mörka fläckar och ålderstecken. Skinrollern hjälper även till att behandla celluliter och bristningar genom att öka kollagen och elasticitetsproduktion.

Kvalitetsprodukt

Skinrollern har en ergonomisk design och nålarna är tillverkade av rostfritt stål. Nålarna är av samma kvalité som läkare, kirurger och akupunktörer använder.

Läs storleksguiden här