Silkpro - Laser Hair Removal

4 275 kr

3 848 kr

Status:


Information
1-3 dagars leveranstid
Fri frakt över 399 kr
Handla med Klarna

Beställningsvara! 1-2 veckors leveranstid.

SilkPro är en mycket prisvärd, stilren och smidig Diod Laser för permanent hårborttagning.

SilkPro tränger ner i hårsäcken där upphettas pigmentet i hårsäcken, vilket gör att hårsäcken avaktiveras vilket hindrar håret från att fortsätta växa. Redan efter några behandlingar kommer du uppleva att din hud känns både slätare och mjukare.

SilkPro är en pålitlig, stilren samt prisvärd laser för hårborttagning. Laser hårborttagning ger en bekväm och effektiv metod för att avlägsna oönskade hår permanent. Processen innefattar applicering av en koncentrerad ljusstråle i hårfollikeln som avaktiverar hårets förmåga att växa utan att skada den omgivande huden.

SilkPro kan användas över hela kroppen och kan användas av både kvinnor och män. Efter några behandlingar kommer din hud kännas både mjukare och slätare.

  • SilkPro finns i flera olika färger
  • Spara tusenlappar
  • Snygg design
  • CE-märkning

Användning

  1. Börja med att raka området som du ska behandla - inte vaxning.
  2. Börja behandla med låg energinivå öka därefter suksesivt.
  3. Vi rekommenderar att SilkPro används med två veckors mellanrum. Vanligtvis ser du resultat efter den 3: e eller 4: e behandlingen. Därefter räcker det oftast med en behandling i månaden.

Hur ofta ska jag använda SilkPro?

Fördela de tre till fyra första behandlingarna till varannan vecka. Därefter räcker det med att SilkPro används när håret vuxit ut och tills önskat resultat uppnås.

Totala antalet av behandlingar varierar från person till person, men i allmänhet märker de flesta en markant minskning av hår efter fyra behandlingar.

Oftast behöver män fler behandlingar då men tenderar till att ha tjockare och mer envist hår.

Vilka kan använda SilkPro?

Silkpro kan användas av både män och kvinnor. Men män kan behöva använda SilkPro fler gånger pga av tjockare och mer envist hår.

Behöver jag ögonskydd?

SilkPro har utformats för att inte skada dina ögonen, ögonskydd är inte nödvändigt. SilkPro garanterar en säker och korrekt behandling.

Hur skiljer sig IPL från Laser?

Diodlasern (SilkPro) är en av de mest erkända lasrarna i världen för hårborttagning. Den har har en fantastisk förmåga att förstöra hela hårfollikeln och hårsäcken vilket krävs för permanent hårborttagning. Lasern har en mer fokuserad energi och endast en enda ljusvåglängd som är optimerad för hårborttagning. IPL är mer som en kraftig kamerablixt med alla olika våglängder. Detta innebär att lasern enbart riktar in sig på hårsäckarna i en hög intensitet, tillräckligt för att döda rötterna och slå ut hårväxten permanent.

Är SilkPro säker att använda?

Ja, enheten är CE-certifierad och kliniskt bevisad att den är säker med noll bieffekt. Den har även en sensor för att säkerställa att den bara fungerar när den berör din hud.

Är resultatet permanent?

Ja, SilkPro följer den gyllene standarden för laser hårborttagning. Diodlasern hettar upp pigmentet i hårsäcken så att hårsäcken permanent avaktiveras.

Hur lång tid tar det innan jag börjar se resultaten?

Efter andra behandlingen kommer du att se en hårreduktion upp till 70%. I allmänhet, efter tre månaders behandling, avaktiveras hårsäckarna.

Kan jag dela min SilkPro?

Nej. Den är endast avsedd för personligt bruk. Av hygienskäl är det inte rekommenderat att dela enheten.