Dr.Pen Ultima A7

2 695 kr

1 348 kr

Status:
2
Information
1-3 dagars leveranstid
Fri frakt över 399 kr
Handla med Klarna

På grund av att det florerar piratkopior av Dr.Pen's produkter, har Dr.Pen valt att lägga till en säkerhetskod på alla deras förpackningar. Koden kan ni sedan knappa in på den hemsida som står angiven på förpackningen för att kolla äktheten. Vi vill bara klargöra att vi inte säljer några fake produkter.

Dr.Pen A7 använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig för hemmabruk och för en bara bråkdel av priset. Dr.Pen A7 använder sig utav en avancerad nålningsteknik som orsakar en kontrollerad skada i huden. Som en naturlig reaktion så vill kroppen reparera skadan, tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar att producera nytt kollagen och elastin. Resultatet av en mikronålsbehandling blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dr.Pen A7 använder sig utav en avancerad nålteknik med högkvalitativa mikronålar. Den kan användas över hela kroppen och ansiktet vilket gör att du kan nå ditt önskade resultat över hela kroppen. Dr.Pen A7 ger din hy en mycket effektiv behandling utan biverkningar och med en minimal återhämtningstid. De sterila nålarna eliminerar risken för smittspridning och den justerbara längden på nålarna tillåter en behandling anpassad efter just dina behov. Dr.Pen A7 kan användas över hela kroppen t.o.m runt känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, läpparna och på näsan.

Efter behandlingen ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med MINST 50%. Därmed säkerställas ett upptag av efterbehandlande produkter långt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Med 6 olika hastigheter och justerbara nållängder (0.25 mm till 2.5 mm)  gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår.

Användning

  • Reparerar och vitaliserar hyn.
  • Minskar slapp hud, åldersfläckar, ärrbildning (inklusive akneärr), stora porer och solskador.
  • Minskar djupa rynkor och fina linjer.
  • Återställer hudens naturliga och ungdomliga lyster.
  • Minskar celluliter och hudbristningar.
  • 4-6 behandlingar rekommenderas med 4-6 veckors mellanrum för optimalt resultat.  
  • Många ser resultat redan efter första behandlingen

Information:

Märke: Dr.Pen

Modell: A7

Motorstyrka: 17.000RPM

Hastighet: 6 olika hastigheter

Nålstorlek: 0.25 mm - 2.5 mm

CE-märkt: Ja

Nålar: 9/12/24/36/42/Nano

Tillkommer: 2 nålhuvuden & bruksanvisning