Dr.Pen Ultima A6 (Laddbar)

2 495 kr

1 248 kr

Status:
1
Information
1-3 dagars leveranstid
Fri frakt över 399 kr
Handla med Klarna

På grund av att det florerar piratkopior av Dr.Pen's produkter, har Dr.Pen valt att lägga till en säkerhetskod på alla deras förpackningar. Koden kan ni sedan knappa in på den hemsida som står angiven på förpackningen för att kolla äktheten. Vi vill bara klargöra att vi inte säljer några fake produkter.

Dr.Pen A6 går att använda med sladd och utan sladd, det medföljer även 2 uppladdningsbara batterier. Dr.Pen A6 använder sig av samma teknik som på skönhetssalonger, nu finns den tillgänglig en bråkdel av kostnaden. Dr.Pen A6 har den senaste tekniken för maximal hastighet och kontroll. Detta gör att du kan nå önskade resultat över hela kroppen!

Dr.Pen A6 använder sig av en avancerad nålningsteknik och vi har de senaste modellerna. Dr.Pen A6 använder sig av sterila nålar som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålarna. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Efter behandlingen ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt med MINST 50%. Därmed säkerställas ett upptag av efterbehandlande produkter långt ner i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar.

Dr.Pen A6 är en mycket effektiv behandling utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. De sterila nålarna eliminerar risken för smittspridning och den justerbara längden på nålarna tillåter en behandling anpassad efter just dina behov. Dr.Pen kan användas över hela kroppen t.o.m runt känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, läpparna och på näsan.

Med flera olika hastigheter och justerbara nållängder (0.25 mm till 3.0 mm) vilket gör att du kan anpassa nålarna till olika hudproblem, använd de kortare nålar för mer känsliga områden som runt ögon och läppar dom längre nålarna används där huden är tjockare som mage och lår.

Användningsområden

  • Reparerar och vitaliserar hyn. 
  • Minskar slapp hud, åldersfläckar, ärrbildning (inklusive akneärr), stora porer och solskador. 
  • Minskar djupa rynkor och fina linjer. 
  • Återställer hudens naturliga och ungdomliga lyster. 
  • Minskar celluliter och hudbristningar. 
  • 4-6 behandlingar rekommenderas med 4-6 veckors mellanrum för optimalt resultat.  
  • Många ser resultat redan efter första behandlingen

Information

Märke: Dr.Pen

Modell: A6

Motorstyrka: 18.000RPM

Hastighetsnivå: 5 olika hastighetsnivåer

Nållängd: 0.25 mm - 3.0 mm

Laddbar: Ja (ingår 2st batterier)

CE-märkt: Ja

Nålar: 9/12/36/42/Nano

Tillkommer: 2 nålhuvuden, bruksanvisning och 2 batterier