MicroPen - Behandla rynkor, ärr och ojämn hudton!

Letar du efter ett sätt att minska rynkor, solfläckar och andra tecken på åldrande? Då kan MicroPen vara svaret för dig. Lär dig vad du kan förvänta dig av denna behandling, till exempel förbättrad hudton och textur, och ta reda på hur MicroPen kan bidra till att du både ser och känner dig uppfriskad och självsäker.

Vad är MicroPen?

MicroPen är en toppmodern hudvårdsmaskin som används för att minska fina linjer, rynkor, pigmenteringar och andra hudtillstånd. MicroPen använder mikronålar för att skapa mikrokanaler i huden, vilket möjliggör effektiv absorption av ingredienser som hyaluronsyra och kollagen. MicroPen kan också användas för att hjälpa till att stimulera produktionen av nytt kollagen- och elastinfibrer i huden för långsiktiga anti-aging-fördelar. 

Lär dig mer om MicroPen och hur den fungerar

MicroPen är en maskin som används för att minska rynkor och acneärr. MicroPen använder små nålar för att punktera epidermis yttersta lager för att kunna leverera målinriktat serum direkt in i huden, vilket ökar kollagenproduktionen och bidrar till att förbättra hudens övergripande textur och tonalitet. Dessutom kan MicroPen hjälpa till att ljusa upp din hy, reducera acneärr, förbättra hyperpigmentering orsakad av solskador och minimera porernas storlek.

Fördelar med att använda MicroPen

MicroPen erbjuder en rad fördelar om man jämför med andra hudföryngrande behandlingar. MicroPen är icke-invasiv, kräver minimal behandlingstid och ger naturliga resultat som håller i längden. Dessutom kan MicroPen användas för att behandla nästan alla delar av kroppen, inklusive svåråtkomliga områden som runt ögonen och munnen, vilket ger dig ett större utbud av estetiska behandlingar i en och samma session.

Vilka hudtillstånd kan behandlas med MicroPen?

MicroPen har använts för att framgångsrikt behandla en rad olika hudtillstånd, såsom ärr, rynkor, åldersfläckar och ojämn pigmentering. Dessutom kan MicroPen förbättra utseendet på bristningar, fina linjer och ljusa upp trött hud. MicroPen förbättrar även din hudfärgs övergripande utseende och hälsa med minimal behandlingstid och smärta.

Fördelarna med MicroPen jämfört med andra produkter

MicroPen erbjuder en skonsam, men effektiv behandling. Den orsakar inga ärr eller skador på den omgivande huden och är mycket mindre invasiv än andra behandlingar som laser eller kemisk peeling. Dessutom kräver MicroPen minimal behandlingstid och du kan förvänta dig att se resultat inom en eller två dagar efter din behandling.

Instruktioner för eftervård och underhåll för optimala resultat

Efter en behandling med MicroPen bör du följa dina instruktioner noggrant för att främja optimala resultat och långsiktig hudhälsa. Se till att hålla området rent och återfuktat med milda, pH-balanserade rengörings och fuktighetskrämer. Undvik att använda peeling eller skrubb eftersom detta kan störa läkningsprocessen och leda till infektion eller ärrbildning. Dessutom kan du behöva applicera solkräm med några timmars mellanrum under den första veckan efter behandlingen.

Kan man göra MicroPen hemma?

MicroPen behandlinar i hemmet blir alltmer populära bland människor som söker ett säkert och effektivt sätt att behandla hudproblem som ärrbildning, rynkor och fina linjer. Behandlingen innebär att man använder en MicroPen som skapar små hål i huden för att stimulera kollagenproduktionen. Det är viktigt att förstå de rätta teknikerna och säkerhetsriktlinjerna innan man provar denna behandling hemma.


Ice Roller Soicy S20
244 kr 349 kr
Läs mer
Dr.Pen M8S (Laddbar)
1 557 kr 2 595 kr
Läs mer
Dr.Pen A10 (Laddbar)
1 437 kr 2 395 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A9 (Laddbar)
1 737 kr 2 895 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima M8 (Laddbar)
1 737 kr 2 895 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A1 (Laddbar)
1 187 kr 1 695 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A1
1 047 kr 1 495 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A6S (Laddbar)
1 737 kr 2 895 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima E30 (Laddbar)
1 377 kr 2 295 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima X5 (Laddbar)
1 677 kr 2 795 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A6 (Laddbar)
1 747 kr 2 495 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima A7
1 887 kr 2 695 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima M7 (Laddbar)
1 259 kr 1 799 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima M5 (Laddbar)
1 259 kr 1 799 kr
Läs mer
Hydra Pen (Laddbar)
2 097 kr 2 995 kr
Läs mer
Dr.Pen Ultima N2 (Laddbar)
839 kr 1 199 kr
Läs mer
LED Micropen (Laddbar)
2 029 kr 2 899 kr
Läs mer